0

Creman omat herkulliset kahvit

Crema Coffee
Crema Coffee

Kuninkaallinen Royalty Blend, hienostunut French Roast, mausteinen Indonesia Java, energisoiva Espresso! Joko Creman omat kahvit ovat sinulle tuttuja?

Creman kahvit ovat selkeitä ja laadukkaita vaihtoehtoja hyvän kahvin ystäville. Olemme kuunnelleet asiakkaiden toiveita ja ajatuksia siitä miltä hyvän kahvin tulisi maistua ja niiden pohjalta kehittäneet oman maistuvan kahvisarjan. Creman kahvit paahdetaan käsityönä Porvoossa, aina pienissä erissä parhaan laadun varmistamiseksi.

Nyt meillä on jo 12 erilaista kahvia – espressoja, suodatinkahveja ja alkuperäkahveja! Tutustu ihaniin pienpaahtimokahveihin, kokeile ja löydä suosikkisi.

Suodatinkahvit

Crema House Blend

Osta tästä

Crema House Blend

Nimensä mukaisesti talon kahvi - ei kuitenkaan mikä tahansa perus paahto! Viittä tähteä hipovia arvosteluja keräävä, tummapaahtoinen ja pehmeä suodatinkahvi on monen suosikki. Kahvissa on matala hapokkuus, joten kahvia voi huoletta nauttia muutaman kupillisen. Se on hyvä, sillä tätä kahvia todellakin tekee mieli santsata!

Crema Royalty Blend

Osta tästä

Crema Royalty Blend

Ruhtinaallinen kahvisekoitus arjen kingeille! Arvovaltainen kahvisekoitus sisältää intialaista Monsooned Malabar kahvia, joka on luonteeltaan täyteläistä ja todella matalahappoista. Lisäksi Colombia Excelso pavut tuovat kahviin pirteää hedelmäisyyttä ja karamellimaista makeutta. Starttaa päiväsi arvokkaasti Creman Royalty Blendin kanssa.

Crema French Roast

Osta tästä

Crema French Roast

Maistuisiko Café au Lait? Ranskalaisen hienostunut, todella tumma Crema French Roast on parhaimmillaan maitokahveissa. Kahvi on täyteläinen ja makumaailmaltaan mausteinen, mutta todella matalahappoinen. Tämä kahvi toimii erinomaisesti myös mutteripannussa. Délicieux!

Crema Indonesia Java

Osta tästä

Crema Indonesia Java

Keskipaahtoinen, mausteinen, karamellimainen. Indonesia Java on monipuolinen makuelämys, joka takuulla sytyttää jokaisen kahvifanin. Matalan hapokkuuden ansiosta Java sopii hyvin myös herkemmälle kahvinjuojalle. Tätä on pakko testata!

Crema Monsooned Malabar

Osta tästä

Crema India Monsooned Malabar

Haluatko mausteisen kahvin, jossa ei ole lainkaan hapokkuutta? Kokeile Creman omaa India Monsooned Malabaria! Kahvissa on täyteläisyyttä, maanläheistä makeutta ja mausteisuutta – toisin sanoen siis aika täydellinen kahvi.

Crema Ethiopia Sidamo

Osta tästä

Crema Ethiopia Sidamo

Washed-prosessoitu Ethiopia Sidamo on paahdettu hieman kevyemmin, jotta pehmeän maun rinnalle nousee sitrushedelmäistä mehukkuutta. Iso suositus Ethiopia Sidamolle, jos valmistat kahvisi pressopannulla tai suodatinkeittimellä. Testaa, jos haluat kokea täydellisyyttä hipovia kahvihetkiä!

Crema Brazil

Osta tästä

Crema Brazil

Crema Brazil takaa karnevaalitunnelmaa kahvipöytään ja sambatunnin makunystyröille! Keskitäyteläinen, pehmeä ja lempeä paahto on monen suosikki, joka maistuu niin sellaisenaan kuin maidonkin kera. Yksinkertaisesti siis huippu kahvi.

Crema Unplugged Decaf Coffee

Osta tästä

Crema Unplugged Decaf

Maistuisiko kahvi illallisen päätteeksi mutta et halua pilata yöunia? Crema Unplugged Decaf tarjoaa loistavan kahvielämyksen ilman kofeiinia! Nauti täysillä hyvästä kahvista ilman turhaa sydämentykytystä.

Crema Time Out

Osta tästä

Crema Time Out

Crema Time Out suodatinkahvi tarjoaa pienen hengähdyshetken arjen aherruksen lomassa. Tämä kahvi on keskitumma Arabica-sekoitus, ja se maistuu niin mustana kuin maidonkin kanssa. Kokeile Crema Time Out suodatinkahvia esimerkiksi seuraavissa tilanteissa: puuduttava palaveri, äkilinen ärtymys tai maanantaimasennus.

Crema Fairly Organic Coffee

Osta tästä

Crema Fairly Organic Coffee

Crema Fairly Organic on pitkän kehitystyön tulos, sillä halusimme luoda hyvää tekevän suodatinkahvin, joka myös maistuu hyvältä. Lopputuloksena on kahden luonnonmukaisesti tuotetun, ja Reilun Kaupan alkuperäkahvin (Peru, Honduras) kahvisekoitus, jonka mausta löydät mm. kaakaon ja tumman luumun vivahteita.

Espressokahvit

Crema Espresso

Osta tästä

Crema Espresso

Creman iki-ihana Espresso tarjoilee potkun, lempeän sellaisen, kaikille aamu-unisille! Virkistävä ja energisoiva espresso, jossa on runsas crema. Kahvin maku on täyteläinen ja makuprofiilissa on mukana myös tumman suklaan vivahteita sekä pientä mausteisuutta. Yhdessä paketissa siis kaikki mitä espressolta voikaan toivoa!

Crema Espresso 100% Arabica

Osta tästä

Crema Espresso 100% Arabica

Vain ja ainoastaan Arabica-papuja sisältävä Crema Espresso 100 % Arabica on kaikkea muuta kuin yksipuolinen kahvi! Kahvissa on matalaa hapokkuutta, runsasta täyteläisyyttä, karvaan kaakaomainen suutuntuma ja makea, pitkä jälkimaku. Kaiken kukkuraksi tämä kahvi toimii sellaisenaan ja maidon kanssa! Ei siis yhtään (teko)syytä olla kokeilematta.

Crema Fairly Organic Espresso

Osta tästä

Crema Fairly Organic Espresso

Crema Fairly Organic Espresso on Creman oma 100 % luomu-espressokahvi joka on samalla Reilun kaupan (Fairtrade) sertifioitu kahvi.