0

Parhaat kahvipavut kahvikoneeseen

Automaattisella kahvikoneella valmistat erilaisia kahveja helposti ja nopeasti. Täysautomaattinen kahvikone valmistaa kahvin hiukan eri tavalla kuin perinteinen espressolaite, mikä vaikuttaa myös lopputulokseen. Erityyppisiin kahvijuomiin sopivat erilaiset kahvipavut, joten kahvipavut kannattaa valita juomaan sopivaksi.

Paljon Arabicaa sisältävät kahvit sopivat erityisen hyvin espressoihin ja muihin mustana juotaviin kahveihin, ja Robustaa sisältävät kahvit taas tuovat sopivasti potkua maitokahveihin. Kokosimme yhteen parhaat kahvit, joilla saat aikaan niin täyteläiset cappuccinot kuin voimakkaat espressot!

Espresso, americano ja lungo

Näitä kahveja suosittelemme, jos teet kahviautomaatilla pitkiä kahveja tai haluat tasapainoisen espresson, joka ei ole liian voimakas.

Lucaffé Mr Exclusive

Osta Lucaffé 100% Arabica

Lucaffé 100% Arabica Mr Exclusive

Asiakkaidemme kestosuosikissa, Lucaffen keskitäyteläisessä Mr Exclusive sekoituksessa on mieto ja makeahko maku. Hienostunut ja tyylikäs espresso sopii juotavaksi espressona, tuplaespressona ja lungona.

Crema Espresso 100% Arabica

Osta Crema Espresso 100% Arabica

Crema Espresso 100 % Arabica

Oma 100% Arabica espressokahvimme. Runsaan täyteläinen ja miellyttävän pehmeä espresso, jossa ei ole juurikaan hapokkuutta. Creman Espresso 100% Arabica sopii täydellisesti sellaisenaan juotavaksi!

MokaSirs Oro

Osta MokaSirs Oro

Mokasirs Oro

Yksi suosituimmista espressokahveista, joka toimii erityisen hyvin pitkissä kahveissa. Mokasirs Oro espressokahvi koostuu Brasiliasta ja Keski-Amerikasta peräisin olevista Arabica-lajikkeista. Kahvi on kevyehkö, hienostunut, tasapainoinen ja siinä on pehmeän suklainen jälkimaku.

Miscela d'Oro Gran Gourmet

Osta Miscela d'Oro Gran Gourmet

Miscela d’Oro Gran Gourmet

100% Arabicaa sisältävä espressosekoitus, jonka pehmeä maku on peräisin Väli- ja Etelä-Amerikkalaisista kahveista. Erinomainen italialainen espresso sellaisenaan nautittavaksi, mutta hyvä valinta myös maitokahveihin.

Cappuccino, latte ja vahva espresso

Nämä kahvit sopivat erityisen hyvin maitokahveihin, jolloin mausta nousee esiin suklaisempia aromeja.

Crema Espresso

Osta Crema Espresso

Crema Espresso

Täyteläinen, runsas ja olemukseltaan pehmeä espresso, jonka mausta voi löytää tumman suklaan vivahteita! Creman espresso on ihanan virkistävä kahvi, joka sopii erinomaisesti cappuccinoon ja latteen, sillä se on suunniteltu juuri maitokahveja varten!

MokaSirs Selezione

Osta MokaSirs Selezione

MokaSirs Selezione

Aina yhtä suosittu MokaSirs Selezione on Arabican ja Robustan sekoitus ja se on herkullinen valinta maitokahveihin! Täyteläisessä ja kulmikkaassa espressossa on runsas crema. Keskipitkässä jälkimaussa on mukana kaakaomaista karvautta.

Lucaffé Espresso Bar

Osta Lucaffé Espresso Bar

Lucaffé Espresso Bar

Tyypillinen italialainen kahvilaespresso, Lucaffe Espresso Bar, on maultaan intensiivinen, mutta suklainen ja makeahko. Espresso Bar kahvi sisältää 60% Arabicaa ja 40% Robustaa. Tällä valmistuu erinomainen cappuccino.

Miscela d'Oro Gran Crema

Osta Miscela d'Oro Gran Crema

Miscela d’Oro Gran Crema

Miscela d’Oro on sisilialainen kahvipaahtimo, joka paahtaa yksinkertaisen elegantteja kahveja. Gran Crema on intensiivinen, täyteläinen ja samettisen pehmeä espresso. Pääsee oikeuksiinsa maitokahveissa!

Kofeiinipommit

Espressokahvit, joissa on runsaasti Robusta-lajikkeen kahvipapuja sisältävät runsaasti kofeiinia ja saavat sukat pyörimään jaloissa!

Paskà

Osta Caffé Paskà

Caffé Paskà

Yksi suosituimmista kahveistamme, joka hauskasta nimestä huolimatta ei petä maullaan! Aito napolilainen kahvi on vahvan espresson ystävän valinta. Sekoitus sisältää noin 80% Robustaa ja 20% Arabicaa, mutta italialaiseen tapaan määrät vaihtelevat hieman.

Pera Super Crema

Osta Pera Super Crema

Pera Super Crema

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen Pera Super Crema sopii kofeiinin ystävälle. Tämä perinteinen italialainen kahvi sisältää 100% Robustaa. Maultaan pähkinäinen ja pyöreä espresso on tuju aloitus päivälle! Voit löytää kahvista myös karamellimaista makeutta.

Dell'Ospite

Osta Lucaffé Caffe Dell'Ospite

Lucaffé Caffe Dell’Ospite

Hyvin makea ja pehmeä espressokahvi, jossa on runsaasti Robustaa. Caffè Dell’Ospite on kahvilakäyttöön suunniteltu ja paahdettu, erinomainen perinteinen italialainen espressokahvi. Hyvä valinta myös maitokahveihin.

Miscela d'Oro Natura

Osta Miscela d'Oro Espresso Natura

Miscela d’Oro Espresso Natura

Espressoa saa myös luomuna! Espresso Natura on aromiltaan monipuolinen, poikkeuksellisen pehmeä ja täyteläisen makea kahvi. Erinomainen sekoitus latteen ja cappuccinoon!