0

Creman lahjaideat: Joulun halutuimmat paketit

Joululahjaideat

Joulu lähestyy eli on aika yhdessäololle ja läheisten muistamiselle!

Löydät Cremasta käytännöllisiä joululahjoja kahvifaneille ja teen ystäville. Lahjoja, jotka ilahduttavat lahjansaajaa päivittäin, eivätkä taatusti jää kaapin pohjalle lojumaan. Tutustu Creman joululahjaideoihin ja tilaa täydelliset paketit elämäsi tärkeille ihmisille!

Harion kahvitarvikkeet suodatinkahveista nautiskelevalle

Hario V60 Pour Over Kit on täydellinen aloituspakkaus suodatinkahvien ystävälle! Cremasta löydät myös suodatinsuppilot, kahvimyllyt ja Harion vesipannut, joilla ilahdutat takuulla läheistä, joka tykkää nähdä hieman vaivaa täydellisen suodatinkahvinsa eteen. Lisää pakettiin vielä Creman ihanaa Indonesia Javaa ja loistava joululahja on valmis.

Muita mahtavia lahjaideoita:
Katso kaikki suodatinkahvit
Katso kaikki Hario tuotteet

Klassinen Chemex – erinomaista kahvia ja elegantti sisustuselementti

Chemex on ihana lahja läheiselle, joka pitää sekä hyvästä kahvista että kauniista esineistä. Klassista, upeaa Chemexia nimittäin pitää mielellään esillä keittiössä. Creman Ethiopia Sidamo on hieman kevyemmin paahdettu etiopialainen kahvi, jonka pehmeä ja hieman sitrushedelmäinen maku pääsee valloilleen Chemexin kanssa. Sujauta mukaan pakettiin myös Chemexille tarkoitettuja suodatinpapereita.

Tsekkaa myös nämä tuotekategoriat:
Katso kaikki kahvisuodattimet ja tarvikkeet
Katso kaikki Chemex tarvikkeet

Mutteripannu on mahtava lahja italialaisen kahvin ystävälle

Bialetin tyylikkäillä mutteripannuilla valmistetaan italialaistyyppistä mutteripannukahvia - huippu lahja siis Italia fiilistelijälle! Täydellinen aamukahvi syntyy lisäämällä espressotyyppiseen kahviin vielä maidonvaahdottimella vaahdotettua maitoa. Creman Espresso 100 % Arabica on voimakas mutta pehmeä espresso eli täydellinen lisä joulupakettiin mutteripannun kaveriksi.

Kaipaatko vielä lisää vaihtoehtoja?
Katso kaikki mutteripannut
Katso kaikki espressokahvit

Kääri Aeropress lahjapaperiin

Aeropress on omanlaisensa kahvinvalmistusväline ja mahtava lahja kahvihifistelijälle! Aeropressilla valmistettaessa kahvista tulee samettisen pehmeää ja vain yksinkertaisesti todella hyvää. Lisää pakettiin myös kahvimylly tai Aeropressin kanssa sopivia kahveja niin vaativakin kahvifani takuulla innostuu.

Kaikki Aeropress tuotteet ja pienpaahtimokahvit:
Katso kaikki Aeropress tuotteet
Katso kaikki pienpaahtimoiden kahvit

Pressopannulla valmistuu täyteläinen ja aromikas kahvi

Bodumin Chambord on pressopannujen klassikko, joka on sekä kestävä että tyylikäs! Pressopannun kylkeen voi lahjapakettiin sujauttaa myös laadukasta kahvia, kuten Creman kuninkaallista Royalty Blendia tai ranskalaispaahto French Roastia.

Selaile lisää lahjaideoita:
Katso kaikki pressopannut
Katso kaikki matkamukit

Maistuvat lahjat teenjuojalle

Teepannu, laadukas tee, teekuppi tai käytännölliset teetarvikkeet ovat täydellinen lahja teen ystävälle. Creman omasta teesarjasta löydät ihania vaihtoehtoja ja laajasta teetarvikevalikoimastamme saat varmasti kerättyä juuri oikeanlaisen lahjapaketin.

Kaikki huippulahjat teenjuojille:
Katso kaikki teet
Katso kaikki teetarvikkeet

Parhaat lahjaideat herkuttelijoille

Monin makusiirappien avulla kahvijuomat nousevat ihan uudelle tasolle ja Barún juomajauheilla suussasulavat juomat onnistuvat käden käänteessä. Pitäisikö läheisesi vaikka chai latesta tai vaahtokarkkikaakaosta? Nämä ihanat lahjat lämmittävät varmasti jokaista herkkusuuta!

Kaikki lahjaideat herkuttelijoille löydät täältä:
Katso kaikki makusiirapit
Katso kaikki kaakaot