0

Crema on yritystäsi palveleva kahvikumppani

Ota yhteyttä! | Puhelin: 010 322 4488 | Sähköposti: yritysmyynti@crema.fi

Crema on monipuolinen, suomalainen, kahviin erikoistunut yritys joka on toiminut vuodesta 2007. Palvelemme yrityksiä kaikessa kahviin liittyvässä. Jos etsit kahviratkaisua toimistoon, kahvilaan, ravintolaan, messuille tai mihin vain, niin ota yhteyttä meihin!

Laajin valikoima erikoiskahveja

Saat meiltä maan laajimman valikoiman kahveja italialaisista espressokahveista omiin vastapaahdettuihin kahveihimme. Ei yhteen kahviin sitoutumista, eikä minimitilausmääriä. Myös jälleenmyyntiin.

Kahvilaitteet eri ympäristöihin

Tarjoamme laitteet kaiken kokoisiin toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin ja muuhun ammattikäyttöön - täysautomaateista kahvakoneisiin. Myös huolto- ja vuokrasopimuksella.

Nopeat toimitukset, jopa samana päivänä

Tilaa tuotteet kätevästi verkkokaupastamme tai ottamalla yhteyttä myyntiimme. Toimitamme tuotteita koko maahan. Nopeimmillaan toimitukset 4 tunnin sisällä pääkaupunkiseudulla.

Palvelemme myös teen ystäviä

Laajasta teevalikoimastamme saat monipuolisen teelajitelman toimistoon tai kahvilaan. Lajitelmaa on helppo täydentää ja vaihtaa. Pyydä myös tarjous jos haluat teetä jälleenmyyntiin.

Ota yhteyttä meihin!
010 322 4488

Tilaaminen verkkokaupasta

Yritysasiakkaana voit tilata normaalisti verkkokaupastamme. Kassalla sinulla on aina mahdollisuus valita maksutavaksi paperi- tai sähköinen lasku. Voit myös syöttää eri toimitus- ja laskutusosoitteen. Jos olemme myöntäneet sinulle alennuksia, näet alennetut hinnat suoraan verkkokaupassa kun kirjaudut sisään.

Näin tilaat verkkokaupasta:

  1. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin, ja siirry kassalle.
  2. Kirjaudu sisään, tai syötä toimitusosoite ja yrityksen nimi ja Y-tunnus.
  3. Valitse toimitustapa.
  4. Maksa tilaus heti, tai syötä laskutustiedot.
Jura GIGA X9 / MokaSirs