0

Crema myymälä

Myymälä on suljettu, voit jatkossakin noutaa maksetut verkkokauppatilaukset aukioloaikoina

Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on meille tärkeintä, ja haluamme toiminnassamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Myymälämme Helsingin Arabiassa on suljettu toistaiseksi tavallisilta asiakaskäynneiltä. Voit kuitenkin edelleen tilata tuotteita myymälästä noudettavaksi verkkokaupastamme. Verkkokaupassa tehdyt maksetut ja käsitellyt noutotilaukset voit jatkossakin noutaa normaaleina aukioloaikoina (arkisin klo 9-16). Ilmoitamme kun tilaus on kerätty ja valmis noudettavaksi.

Vaihtoehdoksi myymäläkäynnille suosittelemme tilaamista verkkokaupastamme, ja Budbee-kotiinkuljetusta. Budbee toimittaa verkkokaupassamme tehdyn tilauksen pääkaupunkiseudulla koti-ovelle edullisesti (3,90 €, yli 75 € tilauksille ilmainen). Lähetys voidaan myös jättää oven ulkopuolelle.

Asiakkailtamme jotka noutavat tilauksensa toivomme:

  • Noudata THL:n yleisiä ohjeita viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.
  • Pidä metrin välimatka toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme.
  • Vältä tuotteiden ja pintojen tarpeetonta koskettelua.
  • Asioi mahdollisimman nopeasti.
Arabian myymälä

Käyntiosoite

Hämeentie 155
A-rappu, 7. kerros
00560 Helsinki

Aukioloajat

Ma - Pe 9:00 - 16:00

Yhteydenotto

010 322 4480

Tervetuloa ostoksille kahvin ja teen ystävien erikoismyymälään sekä nauttimaan kupillinen kaupunginosan parasta kahvia!!

Crema myymälästä löydät suomen suurimman valikoiman maku-, näkö- ja hajuaisteja hivelevät kahvit ja tee't.
Voit myös noutaa verkossa tehdyn tilauksen myymälästä ja samalla tehdä vaikka heräteostoksia alelaarista :). Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit. Myymälässämme on käytössä Planet Tax Free-järjestelmä EU:n ulkopuolelta saapuville matkailijoille.

Kulkuyhteydet

Creman myymälä sijaitsee Helsingissä osoitteessa Hämeentie 155 A 17 Vanhankaupungin läheisyydessä. Autoileville löytyy parkkipaikkoja heti kadunvarresta sekä Kaanaankadun puolelta.
Huom! Myymälään on esteetön pääsy Kaanaankadun kautta. Kierrä talon taakse (K-Marketin takana) ja käytä kulmassa olevaa A-rapun sisäänkäyntiä.

Bussit ja raitiovaunut

Jos käytät julkisia liikennevälineitä, busseilla nro 55, 71 ja 506 pääset melkein oven eteen (Annalantie pysäkki). Raitiovaunuilla 6 ja 8 pääset Arabia-keskukseen, josta on 5 min tepastelu myymälän ovelle.

Jura show room