Helppokäyttöinen kahvimylly

Sopivan kokoinen mylly pientaloudessa. Hyvästä jauhatus. Erinomaiset kahvit! Nopea toimitus, kiitosilmoituksen myös siitä!

Näppärä veivattava

Mylly jauhaa kohtuullisen tasaista, pyörittää saa aika pitkään.. Omassa ja muissa uusissa Skertoneissa on papusäiliön kansi - hyvä lisä! Suosittelen aloittelijalle/satunnaiskäyttäjälle tai matka/mökkikäyttöön.

Kyllä jauhaa

Toimii

Hario Skerton käsikäyttöinen kahvimylly

Olen todella tyytyväinen tuotteeseen ja palveluun, joka oli nopeaa.

Aloittelijan peruspakettiin

Olen käyttänyt tätä myllyä yli vuoden enkä ymmärrä miten tämä on saanut näin hyvän arvosanan. Peruskäyttöön toimiva, mutta tekee todella epätasaista jälkeä. Käytän pressopannua ja kahvia valmistaessa pannusta erottaa silmin kolme eri karkeusastetta. Mylly jättää isoja paloja jauhamatta ja tekee aivan hienoa pölyä keskikarkean purun lisäksi, jolloin kahvin maku kärsii. Suosittelen investoimaan suoraan parempaan joko sähköiseen tai käsikäyttöiseen myllyyn.

Huom. Voi olla, että tuote on ajan mittaa kehittynyt (mukana tulee nykyään kansi), mutta omaani en ole tyytyväinen.

Loitava manuaalimylly

Mylly toimii loistavasti. Tosin jauhatuksen säätö vaatii aikaa ja totuttelua. Jauhatustulos loistava. Ja parin minuutin jumppa kädelle tekee vain hyvää. Suositeltava ostos!

Hario Skerton käsikäyttöinen kahvimylly

Hyvä edullisemman luokan mylly. Napakan oloinen. Ainoa miinus siitä että kuminen pohja ei pysy paikallaan.

kätevä

Yksinkertainen ja helppo käyttää. Karkeuden säätö ilman mitään asteikkoa hiukan hankalaa mutta käytön myötä varmaan helpottuu halutun karkeuden löytäminen.

Loistava laite

Ostimme kahvimyllyn koti käyttöön ja se oli juuri sellainen kuin toivoimme. Oikea koko ja todella toimiva. Nopea toimitus. Olemme tyytyväisiä

Hyvä

Ei kokemusta muista myllyistä. Hyvää jälkeä tekee, jos joskus menee särki niin ostan toisen samanlaisen.

Laadukas mylly vähään käyttöön

Kaikki tarvittava on mukana ja karkeuden säätökin onnistuu, joskin vaatii vähän insinöörimäistä suhtautumista. Edullinen siihen nähden mitä mahdollistaa. Muutaman viikon jälkeen on kyllä alkaneet sähkökäyttöiset kiinnostaa, mutta tällä mennään kunnes löydän vähintään yhtä hyvän jauhatuksen tekevän koneen, kohtuu hinnalla.

Hario Skerton käsikäyttöinen kahvimylly

Toimii hyvin, mutta myllyn säädöt on löydettävä itse sopiviksi kokeilemalla

Kätevä

Ainoa miinus on se että pavut vähän lentelevät pienestä kourusta.

Hario Skerton käsikäyttöinen kahvimylly

Hyvä perusmylly. Valitettavasti ei merkittyjä "karkeusastetta". Lievästi kömpelö ja löysähkön oloinen. Jauhetun kahvin voi säilyttää samassa astiassa ja sulkea erillisellä korkilla. Kätevää!

Kahvimylly

Yllättävän helppo ja nopea jauhaa tällä.

Hyvä mylly

Mylly vaikuttaa hyvältä. Karkeuden säätö helppoa.
Saa jauhettua melko hienoksikin (mokkapannulle ainakin).
Joku oli arvostellut kannen puutetta ja että lopussa lentää pavunmurut ulos.
Joo...kyllähän sieltä muutama murunen sinkoaa pihoille, mutta EI missään
nimessä häiritsevässä määrin.
Pyöreä muoto hieman hankala pitää kiinni jauhaessa.
Ihan hyvä juttu tuo kansi. Ei tarvii erillistä purkkia, eikä tule jauhettua liikaa "varastoon", kun
vartoo purkin tyhjäksi ennen uutta mylläystä.
Itse olen oikein tyytyväinen hankintaan.

Hyvä ostos

Jos on tarvetta käsikäyttöiselle myllylle, niin tämä toimii. Espressoakin voi jauhaa, mutta säätöjä pitäisi olla tiuhemmassa hienolle jauhatukselle.
Oikea tekniikka jauhettaessa on tärkeää, eli mylly jalkojen väliin jauhettaessa.
Pieni miinus kannettomasta papusäiliöstä, sillä joidenkin paahtojen pavut tahtovat sinkoilla kun säiliö on melkein tyhjä....

Hario Skerton käsikäyttöinen kahvimylly

Ihan kiva pikku mylly ja taas paketti oli postissa tosi nopsaan:)

Hyvä mylly

Loistava tuote hinta-laatu suhteessa.
Jauhaa näppärästi espressot ja suodatinkahvit.
TODELLA helppo säätää ja pitää puhtaana.
Lisäksi kun säiliöosaan on tuo tiivis kansi on ylimääräisten jauheiden säilytys helppoa.

Hario Skerton

Hyvä ostos ajaa mainiosti asiansa pressopanulla keitellessä.

OK kahvimylly

Ensin puutteet. Jauhatusaste ei ole kovin tasainen isommilla karkeusasteilla. Suodatinkahvia tällä kuitenkin tekee ihan hyvin ja tähän käyttöön se hommattiinkin. Hienommalla jauhatuksella ongelma on pienempi. Papusäiliöstä puuttuu kansi, joten jauhamisen loppuvaiheessa pavunmurusia lentää ympäriinsä.
Muilta osin tuote on laadukkaan oloinen, helppo puhdistaa, ja mikä tärkeintä, sillä saa tehtyä hyvää kahvia. Ihan hyvä 1. kahvimylly ja hintakin on OK. Tähän hintaan ei oikein löytynyt muuta myllyä, jossa voi säätää jauhatusta näin vapaasti.

Hario Skerton käsikäyttöinen kahvimylly

Hyvä mylly, mutta kammen mutteri löystyy ärsyttävästi käytössä. Muuten mukavan yksinkertainen ja laadukas tuote!

Hario Skerton käsikäyttöinen kahvimylly

Tuote tuli lahjaksi, ja on kuulemma toiminut erittäin hyvin. Keraamiset terät kestävät pitkää käyttöä, ja irroitettavat osat on helppo puhdistaa erikseen. Kaiken kaikkiaan hintaluokassaan ehkä paras käsikäyttöinen mylly.

Käsikäyttöinen kahvimylly Japanista

Joulupukin tuoma kahvimylly tuli testattua ensimmäisen kerran aattoiltana. Guatemalalaiset kahvipavut ja käsintekemisen riemu tekivät kahvinautinnosta täydellisen. Laite oli myös ilahduttavan helppo puhdistaa. Isoa plussaa tuli paketin mukana tulleesta kannesta. Juuri jauhetuista pavuista voi siis nauttia myös seuraavana aamuna.

kaipaisi lisää suunnittelua

Hyvän hintainen mylly laadukkailla terillä. Saa jauhettua hyvin hienoksi kunhan jaksaa veivaa ja antaa hyvin tasaista purua espressokarheuksilla.

Suuremmille karheuksille siirryttäessä terä pääsee liikkumaan enemmän ja tasaisuus kärsii. Silti suodattimeenkin sopivaa jälkeä tulee. Olisi kuitenkin järkevämpää jos varsi olisi niin tuettu ettei pääse liikkumaan.

Lisäksi vaivaa kannen puute, pavut lentelevät aina välillä vaikka oppii tasaisesti pyörittämäänkin. Parin vuoden käytön jälkeen vääntövarsi on vaillinaisen suunnittelun takia kuluttanut vääntövarresta palan pois ja läpinäkyvä välirikka kadonnut.

Hyvin on palvellut pari vuotta, mutta ei missään nimessä puutteeton vehje.

Hario Skerton käsikäyttöinen kahvimylly

Hyvin toimiva mylly näin aloittelijan käyttöön. Karkeuden säätöön hyvin varaa, mutta käsikäyttöisenä tietysti sen raskaampi käyttää mitä hienompaa tavaraa haluaa tehdä. Itse ratkaisin ongelman käyttämällä myllyä oikeastaan aina akkuporakoneella! :D Terä ottaa käytössä tietysti aina lämpöä, joten kierroksia pitää muistaa rajoittaa ja varoa ettei tuore kahvi kärvähdä..

Helposti säädettävä ja yksinkertainen

Mylly imee pavut hyvin ja saatuani säädön kohdilleen ei minun tarvitse tehdä muuta kuin jauhaa. Ylimääräiset jauhot säilyvät hyvin seuraavaan kertaan lasipurkissa erillisen kannen avulla. Käsin veivaaminen käy kyllä työstä jos isompia määriä jauhaa mutta tämä lienee kaikkien käsikäyttöisten miinus.

Hyvä ostos

Hario Skerton on enemmän kuin hintansa arvoinen kahvimylly. Se soveltuu hyvin tarpeisiini, ja toimii täsmäälisesti. Karkeuden säätö vaatii totuttelemista, mutta kahvi jota tällaisilla myllyillä jauhetaan, tulee käyttöön jossa kokeileminen on osa nautintoa

Hyvä peli!

Mylly on pieni ja näpsäkkä ja sillä jauhaa hyvin pavut jauhoksi. Karkeusasteen säätäminenkin onnistuu melko helposti.

Hario Skerton

Ihan passeli mylly yhden ihmisen jauhamistarvetta varten. Säädöt toimii niinkuin pitääkin. Miinuksena veivin jatkuva löystyminen ja kannen puute (pavut lentelevät ulos).

Ihan hyvä käsimylly

Hario Skerton on kevyt ja kätevä käsimylly. Mylly jauhaa pavut suoraan lasipurkkiin, johon mukana tulee kansi, mikäli haluaa säilyttää kahvia hiukan pidempään. Jauhatuksen karkeuden säätö onnistuu irroittamalla kahva ja siirtämällä kiristintä. Tästä päästäänkin tuotteen ensimmäiseen puutteeseen, sillä jauhatuksen karkeudelle ei ole mitään merkintää, joten joudut itse päättelemään onko jauhatus karkeaa tai hienoa. Jauhimena toimii kartiojauhin, joka on tehokas ja tasainen. Jostain syystä kuitenkin kiinnityskohtia on vain yksi, joka saa myllyn vaikuttamaan hiukan heikkotekoiselta.

Puutteetkin huomioiden, Harion hinta-laatusuhde on hyvä. Se sopii hyvin ensimmäiseksi kahvimyllyksi mikäli haluaa kokea millainen ero on vastajauhetun ja valmiiksi jauhetun kahvin välillä.

Hario Skerton käsikäyttöinen kahvimylly

Hyvä mylly! Ennen tuotteen saapumista epäilin hieman sen kestävyyttä muoviosien vuoksi, mutta muovi on hyvää ja kestävää ja sellaiseksi on osoittautunut muukin kokonaisuus. Jauhatustulos on ihan hyvä ja suhteellisen tasainen. On ollut hintansa väärti.

Ensimmäinen kahvimyllyni

Toimii mukavasti ja helppo putsata. Plussaa standardi 70mm kierre joka mahdollistaa myös tavallisten säilykepurkkien käytön.

Toimiva käsimylly

Mylly toimii loistavasti espressokoneen kaverina, tarvittaessa jopa hienompaakin jauhatusta.
Lähetys nopeasti perillä.
Suosittelen lämpimästi.

Hario Skerton käsikäyttöinen kahvimylly

Mylly hyvä, mutta suomenkieliset ohjeet ois hyvä olla tai edes englanninkieliset, kun tuo japani ei oikein suju.