0
Postilakko

Paketit kulkevat normaalisti koronaviruksesta huolimatta

Tällä hetkellä Creman toimituksissa ei ole koronaviruksesta johtuvia viivästyksiä ja tuotteet toimitetaan normaalisti. Seuraamme tilannetta ja kerromme nettisivuillamme sekä muissa kanavissamme mikäli suuria viivästyksiä on odotettavissa.

Tarjoamme seuraavat toimitustavat:

  1. Postipaketti pakettiautomaattiin tai postin toimipisteeseen
  2. Postnord MyPack-paketti (toimipisteinä Matkahuollon ja Pakettipisteen kattava automaatti- ja noutopisteverkosto)
  3. Budbee kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula & Kerava). Toimitukset arkisin klo 16:00-22:30 välillä ja toimitus yleensä seuraavana tai jopa samana arkipäivänä. Huom! Voit itse päättää miten haluat kuljettajan luovuttavan pakettisi. Halutessasi kuljettaja voi koputtaa oveen, soittaa ovikelloa tai jättää lähetyksen oven ulkopuolelle (alle 50 €:n paketit)
  4. Posti Kotipaketti - Kotipaketti toimitetaan kotiovelle pääsääntöisesti lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä. Postilähetti ottaa yhteyttä sopiakseen toimitusajan.
  5. MyPack Home kotiinkuljetus. Postnord MyPack-paketti toimitetaan noutopisteeseen yleensä 2-3 arkipäivässä.
  6. Postin yrityspaketti
  7. A2B-lähettipalvelu yrityksille pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen)

Arabian myymälässä toistaiseksi ainoastaan valmiiksi maksettujen tilausten noutomahdollisuus, ei muita myymäläkäyntejä. Voit edelleen tehdä noutotilauksia verkkokaupassa myymälästä noudettavaksi, mutta muuten myymälä on suljettu asiakaskäynneiltä. Verkkokaupassa tehdyt maksetut noutotilaukset voit noutaa normaaleina aukioloaikoina (arkisin klo 9-16).