Creman myymälä Helsingin Kruununhaassa

Liisankadun myymälä

Käyntiosoite

Liisankatu 15
00170 Helsinki

Aukioloajat

Arkisin 11:00 - 18:00
Lauantaisin 11:00 - 16:00

Yhdeydenotto

010 322 4481

Bialetti-tuotteita
Kahvihylly

Tervetuloa Creman myymälään!

Helsingin Kruununhaassa sijaitseva tunnelmallinen kivijalkamyymälämme palvelee kaikkia hyvän kahvin ja teen ystäviä. Myymälässä on helppo poiketa ja ostaa mukaan kahvipaketti erittäin laajasta valikoimastamme suoraan hyllystä. Irtomyynnissä meillä on tällä hetkellä noin 50 teelaatua ja parikymmentä kahvia. Osaava henkilökuntamme auttaa aina sinua löytämään makuusi sopivan kahvin tai teen. Jauhamme myös tarvittaessa kahvipavut haluamallesi karkeudelle.

Myymälässä voit tutustua espressolaitteisiin, kahvimyllyihin ja muihin verkkokaupasta löytyviin tuotteisiin. Meillä on myös aina esillä ja käyttövalmiina Jura-kahviautomaatteja, joihin voit rauhassa tutustua.

Myymälämme toimii myös noutopisteenä verkkokaupallemme, joten jos liikut lähistöllä tai haluat säästää postituskuluissa on tämä näppärä tapa tehdä tilaus.

Verkkokaupassamme näet löytyykö tuotetta myös myymälästämme. Muista kuitenkin että tiedot päivittyvät pienellä viiveellä, joten kannattaa soittaa myymälään ja varata tuote etukäeteen mikäli tuotetta on vain 1-3 kappaletta jäljellä, tai jos tarvitset suuremman määrän.