0

Kahvikone ja kahvit ravintolaan tai kahvilaan

Ota yhteyttä niin kerromme lisää: [email protected] , tai soita 010 322 4488.

Espressolaitteet

Löydä meiltä sopiva kahvikone ravintolaan, kahvilaan tai hotelliin - joko täysautomaattinen tai perinteinen kahvakone. Espressokoneelle voi myös hankkia räätälöidyn huoltosopimuksen, ja ne on myös mahdollista hankkia vuokrasopimuksella.

Kahvit

Kahvissa maku on kaikesta tärkein, ja asiakkaiden odotukset kahvin laadusta ovat korkeat. Tuomme maahan italialaisia espressokahveja, joista löydät varmasti maukkaimmat ja nautinnollisimmat kahvit asiakkaillesi.

Tarvikkeet

Meiltä saat kaikki tarvikkeet kahvin valmistukseen ja tarjoiluun. Meiltä löydät esim. take-away- ja posliinikupit, sokerit ja puhdistustarvikkeet. Meiltä saat myös kaikki baristatarvikkeet vaahdotuskannuista tamppereihin.

Kahvit

Tuomme maahan italialaisia espressokahveja, ja paahdamme myös itse kahveja. Meille kahvissa maku on tärkein, ja me pystymme löytämään teille ja asiakkaillenne parhaiten sopivat kahvit. Maistamme ja pisteytämme kaikki kahvimme ainutlaatuisen järjestelmämme mukaan, jolloin voimme luotettavasti vertailla ja suositella kahvejamme eri käyttötarkoituksiin. Ravintolassa tuotemerkillä on myös suuri merkitys, ja edustamamme italialaiset kahvit sopivat moneen tilanteeseen tukemaan asiakkaan kokemusta.

Edustamamme italialaiset kahvipaahtimot

Edustamme Suomessa kolmea italialaista paahtimoa, joiden kanssa olemme tehneet pitkäjänteistä yhteistyötä. Olemme valinneet paahtimot puhtaasti kahvin laadun ja tuotannon luotettavuuden perusteella. Paahtimoilla on selkeästi erilaiset profiilit, joten omaa toimintaa tukeva kahvi ja tuotemerkki on helpompi valita.

Laaja teevalikoima

Valikoimassamme on kymmeniä huippulaatuisia irto-teelaatuja kaikilta tunnetuilta teealueilta. Maustamattomista teelaaduista löydät kaiken oolongista, senchaan ja pu-erhiin. Maustetut teesekoitukset tarjoavat hurmaavia aromeja jotka vievät mielen kauas arjesta. Kauttamme saa myös sekoituksia jotka sopivat eri sesonkeihin, niin jouluun kuin kesään. Valikoimassa on myös yrtti- ja hedelmähaudukkeet.

Valikoimamme laajenee ja muuttuu jatkuvasti. Ota meihin yhteyttä jos haluat tarjota asiakkaillesi juuri jotakin tiettyä sekoitusta tai teelaatua, sillä suurella todennäköisyydellä saat sen meiltä!

Teelehtiä

Jura -kahviautomaatit

Jura on sveitsiläinen espressoautomaattien valmistaja joka on pitkään ollut alan edelläkävijä. Jura valmistaa helppokäyttöisiä ja viimeisteltyjä espressoautomaatteja jotka paitsi näyttävät hyvältä, myös valmistavat erinomaista kahvia. Laitteet on suunniteltu ja valmistettu Sveitsissä, mikä näkyy laitteiden varmatoimisuudessa ja asiakastyytyväisyydessä.

Monipuolinen mallisto

Juran laajasta valikoimasta löytyy laitteita kaiken kokoiseen ravintolakäyttöön. Täysautomaattisen Jura valmistaa yhdellä napin painalluksella kahviannokset, mukaanlukien maitokahvijuomat tuoreesta maidosta. Käyttäjäystävällinen suunnittelu ja tehokkaat puhdistusohjelmat varmistavat että laitteen ylläpito on helppoa.

Juran mallistossa on vesisäiliöllä ja vesiliitännällä varustettuja malleja. Vesijohtoon ja viemäröintiin kytkettynä Juran käyttö ei voisi olla yksinkertaisempaa. Vesisäiliöllä varustettu Jura taas on helppo sijoittaa käyttökohteeseen ilman asennustoimenpiteitä, vaikka terassille tai torikahvilaan.

Jura on erinomainen valinta kun haluat tarjota asiakkaille tasalaatuisia kahvituotteita pienillä käyttökuluilla.

Jura Giga-sarjan kahvikoneita ravintolassa

Ota yhteyttä!

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 010 322 4488